Diensten

Wat kunt u allemaal verwachten bij VanWijk Diensten?

De dienstverlening van VanWijk Diensten is zeer divers, van schilderwerk tot olijfolie verkoop. Nu kan het zijn dat u interesse heeft in één van onze diensten en in plaats van een gelijke vergoeden een wederdienst wilt uitvoeren. Heeft u een interessante aanbieding, neem contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om mee te denken, onze slogan is niet voor niets; De ene dienst is een andere waard!

Lees verder op deze pagina over ons.

Schilderwerken

schilderenVoor het schilderen en klein onderhoud van uw woning kunt u terecht bij VanWijk Diensten.
Op de foto links ziet u het schilderwerk van een jaren 30 woning in Leiden.
De gebruikte kleuren zijn wit (RAL9001) en grachtengroen (RAL9277) van Wijzonol.Dit schilderwerk is gedaan in het najaar van 2012.
Lees verder

Vakantiewoning in Griekenland

Vrijwel iedere zomer is deze rustieke vakantiebungalow te huur. De bungalow ligt aan bungalowde rand van het dorp Amfithea, 6 km ten noorden van Messini (Zuid-Peloponnesos)
en slechts 9 km van het vliegveld Kalamata. De bungalow staat op een stuk grond van bijna 800 m2, waarin 11 olijfbomen staan,
wat fruitbomen, oleanders, bloemen en een pergola bedekt met druiven, waaronder u heerlijk kunt zitten als de zon u te warm wordt. Het uitzicht is schitterend.
U kijkt uit over een groot dal, met op de achtergrond het Taigetosgebergte.
Lees verder

Olijfolie en olijven

Olijfolie 750mlDe overheerlijke ‘VanWijkopoulos’ olijfolie uit Griekenland is in onze winkel te bestellen. Ideaal voor op de salade of met een stukje brood.

  • Oogstmaand – december 2012
  • Regio – Kalamata (Griekenland)
  • Kwaliteit – Extra Vierge

Lees verder